Ontwerpwedstrijd

Ontwerp en WIN je eigen UB2!!

De Winnaars zijn inmiddels bekend, totaal zijn de 4 ontwerpen van de winnaars nu in pre-order te bestellen!

Ben jij een crea bea en wil jij je eigen Ultimate Beanie 2.0? Dat kan! Verzin je favoriete streepjes-kleurenshema: 1 kleur, 2 kleuren of elke baan een andere kleur… alles is mogelijk. Maar: totaal maximaal 6 verschillende kleuren. De pom kan wel weer een eigen kleur krijgen! Alleen de banen kleuren, motiefjes kunnen we niet breien met dit patroon!! Je kunt je ontwerp inzenden t/m 19 januari 2017 via winter@heidiliebt.com. Alle inzendingen zetten wij op onze Facebookpagina. Het ontwerp met de meeste likes, gaan wij maken in een oplage van 15 stuks, waarvan jij er 5 krijgt als prijs. Natuurlijk krijgt deze special ook de door jou gekozen naam!

Print deze .jpg uit of bewerk hem in Photoshop en doe je ding! Scan, maak een foto of sla je ontwerp op als nieuw bestand. Vergeet niet je naam en e-mailadres op je ontwerp te zetten!
Inzenden? Mail naar winter@heidiliebt.com.

De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt via onze Facebookpagina (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).

VOORWAARDEN: De naam mag niet racistisch of onzedelijk zijn. Ook copyrights op namen kunnen ons doen besluiten een alternatieve naam te kiezen. Ook niet winnende ontwerpen kunnen in een later stadium in productie worden genomen. Met deelname aan deze competitie vrijwaar je ons van eventuele claims op copyright inbreuk.

Klik met je rechter muisknop op de afbeelding en download!

 

 

 

Top